Tema
Debat

Brandforebyggelse i dit hjem

Hvert år opstår der rigtig mange brandskader i danske hjem. En stor del af dem bliver heldigvis opdaget, før ilden får rigtig fat.

Brandforebyggelse kan forhindre de fleste brande i private hjem, hvis alle i familien er opmærksomme. For ofte har mange selv medvirket til, at en brand opstår.

 

Det kan være, fordi man fx har røget i sengen, glemt at holde øje med tændte stearinlys eller ikke har været opmærksomme på at slukke elektriske apparater efter brug eller under tordenvejr.

 

Her på siden kan du finde gode råd til brandforebyggelse og tjekke, hvordan du konkret kan undgå brand fra fx elektronik eller ved brug af levende ild. Du kan også læse, hvorfor det er vigtigt at installere en røgalarm i hjemmet.

 

Brandforebyggelse er vigtig - Forsikringen erstatter ikke minder

Det er for sent at interessere sig for sin forsikring og brandforebyggelse efter en brand. Det er langt bedre at tjekke sin forsikring, inden det går galt, og sikre brandforebyggelse i tide.

 

For selvom brandskader er dækket af ens forsikring, kan man ikke genskabe familiebilleder og genstande med høj affektionsværdi - selv med den bedste forsikring.

 

Med enkelte råd til brandforebyggelse kan man sikre, at en brand ikke opstår, eller at skaderne begrænses, hvis uheldet alligevel er ude. Derfor er det vigtigt at investere lidt tid og sætte sig ind i, hvordan man med få tiltag kan undgå en brand. 

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.