Tema
Debat

Om Forsikringsoplysningen

Vi hjælper dig med at forstå dine forsikringer.

F&P - brancheforening for forsikring og pension står bag Forsikringsoplysningen, som giver objektiv vejledning om forsikringer.
Forsikringsoplysningen blev etableret den 1. Januar 1932 under navnet Assurandørernes Pressebureau. Til at begynde med, var tjenesten forbeholdt pressen. I 1966 skiftede pressebureauet navn til Forsikringsoplysningen, som siden hen rettede sit fokus på den almindelige dansker. I første omgang ved at undervise skolebørn om forsikring, og senere i 1970'erne åbnede Forsikringsoplysningen for henvendelse fra almindelige forbrugere, som vi kender det i dag.

Objektiv vejledning

Forsikringsoplysningen giver objektiv vejledning om forsikringer. Vi giver gode råd og anbefalinger på baggrund af fakta - ikke personlige holdninger. Vi kommenterer som udgangspunkt ikke enkeltsager. Dog kan vi kommentere principielle aspekter af en enkeltsag. 

Vi deler ud af vores viden om forsikring via telefon, vores hjemmeside og i pressen. Vi stiller vores viden til rådighed for alle, som har  en interesse i den – forbrugere, journalister, virksomheder m.v.

Gratis service

  • Vi besvarer alene henvendelser om skadesforsikring, fx indbo-, bil- og ulykkesforsikring. Det betyder, at vi typisk ikke kan svare på spørgsmål til din livsforsikring eller pensionsordning.
  • Du kan skrive til os på mail fo@fogp.dk.
  • Vi besvarer henvendelser på mail senest i løbet af 2-3 dage.
  • Du kan også ringe til os i vores åbningstid - som er tirsdag-torsdag kl. 9.00-11.30 og 12.30-15.00. Hvis telefonen er optaget, kommer du i kø.
  • Hvis vi en sjælden gang har lukket telefonerne for henvendelser i åbningstiden, kan du lægge besked i omstillingen eller sende os en mail. Vi svarer hurtigst muligt og senest dagen efter.

 

Hvem er vi


Forsikringsoplysningen

Anne Garde Slothuus

Forsikringsekspert
+ 45 41 91 91 91
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.