Tema
Debat

Om Forsikringsoplysningen

Vi hjælper dig med at forstå dine forsikringer. Ring til os på tlf. 41 91 91 91 tirsdag-torsdag ml. kl. 9-13

Forsikringsoplysningen blev etableret den 1. Januar 1932 under navnet Assurandørernes Pressebureau. Til at begynde med, var tjenesten forbeholdt pressen. I 1966 skiftede pressebureauet navn til Forsikringsoplysningen, som siden hen rettede sit fokus på den almindelige dansker. I første omgang ved at undervise skolebørn om forsikring, og senere i 1970'erne åbnede Forsikringsoplysningen for henvendelse fra almindelige forbrugere, som vi kender det i dag.

Objektiv rådgivning

Forsikringsoplysningen giver objektiv rådgivning om forsikringer. Vi giver gode råd og anbefalinger på baggrund af fakta - ikke personlige holdninger. Vi kommenterer som udgangspunkt ikke enkeltsager. Dog kan vi kommentere principielle aspekter af en enkeltsag. 

Vi deler ud af vores viden om forsikring via telefon, vores hjemmeside, på Facebook og i pressen. Vi stiller vores viden til rådighed for alle, som har  en interesse i den – forbrugere, journalister, virksomheder m.v.

Rådgivning

  • Vores rådgivning er gratis
  • Vi besvarer alene henvendelser om skadesforsikring, fx indbo-, bil- og ulykkesforsikring. Det betyder, at vi typisk ikke kan svare på spørgsmål til din livsforsikring eller pensionsordning.
  • Vi besvarer telefonhenvendelser i åbningstiden - som er tirsdag-torsdag kl. 9-13. Hvis telefonen er optaget, kommer du i kø.
  • Hvis vi en sjælden gang har lukket telefonerne for henvendelser i åbningstiden, kan du lægge besked i omstillingen eller sende os en mail. Vi svarer hurtigst muligt og senest dagen efter.
  • Vi besvarer som hovedregel e-mails senest arbejdsdagen efter. 
  • Vi besvarer også spørgsmål på Facebook. Vores profil hedder Forsikringsnørden.

Kontakt os


Anja Lintrup Sørensen

Konsulent
41 91 91 91

Ole Vidstrup

Konsulent
41 91 91 91