Tema
Debat

Nyheder

Modtag gode råd om forsikring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyheder


20. sep. 2021

Stadig bid i hundene

I gennemsnit kostede et hundebid 4.374 kr. i 2020. Der var lidt færre erstatningssager i forhold til året før - til gengæld var de noget dyrere, viser nye tal fra Forsikringsoplysningen.
13. sep. 2021

Unge rykker hjemmefra uden sikkerhedsnet

Hver femte af de 18-29-årige glemmer, at de selv skal have en indbo- og ansvarsforsikring. På kollegierne er det særligt grelt. Her er det kun 73 pct., der har forsikringen. Det kan komme til at koste dem kassen, advarer Forsikringsoplysningen.
9. aug. 2021

Forældre har ikke styr på barnets ulykkesforsikring

Halvdelen af os tror, at skolen har en ulykkesforsikring, der dækker børnene i skoletiden, viser ny undersøgelse fra Forsikring & Pension. Men det har skolen ikke. Det er forældrenes eget ansvar at sørge for en ulykkesforsikring af børnene.
1. jul. 2021

Gør-det-selv ulykker i kraftig stigning under coronaen

Ulykker i hjem og have steg med næsten 25 pct. under coronanedlukningen. Når vi kommer rigtig galt afsted, har kun 85 pct. af os den ulykkesforsikring, der kan give et økonomisk plaster på såret, viser nye tal fra Forsikringsoplysningen.
1. jul. 2021

Flere anskaffer sig en hund, men glemmer ansvarsforsikringen

Under coronaen har Dansk Kennel Klub noteret en stigning i nyregistrerede hunde på ti procent. Men antallet af ansvarsforsikringer steg samtidig med blot to procent, viser nye tal fra Forsikring & Pension. Tusindvis af hunde er uden den lovpligtige forsikring.
21. maj. 2021

EU-coronapas øger rejselysten – men vær obs på rejseforsikringen

EU er nået til enighed om et covid-19-certifikat, der vil gøre det nemt at rejse. Det vil få mange danskere til at planlægge ferier. Vær opmærksom på forsikringen, lyder det fra forsikringsbranchen, som opfordrer kunderne til at følge Udenrigsministeriets rejsevejledning.
28. apr. 2021

Rejselængslen er stor – men husk retningslinjer og forsikring

Udenrigsministeriet har fremlagt en plan for genåbning af rejseaktiviteterne. Det har fået mange danskere til at planlægge ferier. Vær opmærksom på forsikringen, lyder det fra forsikringsbranchen, som opfordrer kunderne til at følge Udenrigsministeriets rejsevejledning.
20. mar. 2021

Rekordfå tyverier og indbrud i Danmark

Sidste år blev der ”kun” anmeldt 85.000 indbrud og tyverier til forsikringsselskaberne. Det er 32.000 færre end i 2019 og det laveste nogensinde, viser nye tal fra Forsikring & Pension.
14. jan. 2021

Vær ekstra opmærksom på rejseforsikringen i denne tid

Vi begynder at bestille rejser til udlandet igen. Det blå EU-sygesikringskort gælder ikke længere i Storbritannien. Begge dele gør det vigtigt at få styr på rejse- og afbestillingsforsikringen.
28. dec. 2020

Fyrværkeri skader stadig alt for mange

Fest og fyrværkeri er en farlig cocktail. Det går især ud over børn og unge. Tænk dig godt om, lyder rådet fra Forsikringsoplysningen.
15. dec. 2020

Julen sætter andet end hjerter i brand

Stearinlys, pyntegran og komfurer i højt gear hører julen til. Det er hyggeligt, men det er også en brandfarlig tid. Der er langt flere brande i julemåneden end årets øvrige måneder. Forsikringsoplysningen kommer med de gode, forebyggende råd.
15. dec. 2020

Afklar dit forsikringsbehov på to minutter

Forsikringsguiden.dk er klar med et nyt webværktøj, der skal hjælpe danskerne med at afklare deres forsikringsbehov. Ved at svare på nogle få spørgsmål bliver man guidet til forsikringer skræddersyet til ens behov.
23. nov. 2020

Klar, parat, til storm

Det er højsæson for stormvejr. Inden det går galt, er det klogt at gå hus og have efter og sikre sig mod elementernes rasen. Sådan lyder opfordringen fra Forsikringsoplysningen til landets husejere.
18. nov. 2020

Behøver din ny fladskærm eller smartphone en ekstra forsikring?

Black Friday køber vi elektronik og hvidevarer i stor stil. Kan det betale sig at købe en elektronikforsikring til computeren, smartphonen, fladskærmen, køleskabet eller det ny komfur? Forsikringsoplysningen hjælper dig med svaret.
24. sep. 2020

Sådan klargør du sommerhuset til vinteren

Mange bruger efterårsferien til at lukke sommerhuset ned. Det skal forberedes på sne, frost og ubudne gæster. Se Forsikringsoplysningens gode råd om, hvad du især skal være opmærksom på.
7. jul. 2020

2019 var et vådt år og bød på det største antal skybrudsskader i 5 år

Sidste år var både varmt og vådt. Der var i 2019 hele 8.300 skader som følge af skybrud. Det er det højeste antal i 5 år. Året før var tallet godt 3.000.
5. jun. 2020

Få styr på reglerne inden du tager på sommerferie

Skolernes sommerferie står for døren, og der er kommet en lille åbning i forhold til lande, man må rejse til. Det betyder, at der er en række elementer, man skal være opmærksom på.
14. maj. 2020

Vi klager sjældent over forsikringen

I 2019 klagede 1.362 forbrugere over deres forsikringsselskab til Ankenævnet for Forsikring. Det er lidt flere end året før, men forsikringsselskaberne i Danmark har de mest tilfredse kunder i Norden.
13. maj. 2020

Danskerne misser ulykkesforsikringen

Mange danskere har ikke styr på, hvad en ulykkesforsikring egentlig dækker – og det til trods for at knap hver tredje har brugt den. Det viser ny Epinion-undersøgelse foretaget for Forsikringsguiden.dk
17. apr. 2020

Nu kan du sammenligne forsikringer online til hele husstanden

Forsikringsguiden.dk lancerer en ny funktion, så danskere for første gang online kan sammenligne forsikringspakker på tværs af selskaber. Den nye funktion skal sikre, at forbrugerne får en overskuelig sammenligning af priser og dækning, også når der sammenlignes mere end én forsikring.
3. apr. 2020

Pas på forsikringerne i din pensionsordning

Rigtig mange danskere mister i denne tid deres job. Den aktuelle krise kan vare længe, og flere kommer måske til at melde sig ledige i den kommende tid – men vær opmærksom på pensionen.
2. apr. 2020

Hjælp til at se med tyvens øjne

Det nye StopIndbrud.dk hjælper dig med at se dit hjem og dine ting med en tyvs øjne. Et interaktivt Danmarkskort viser, hvor slemt det står til med indbrud i de enkelte kommuner. Og nyt er også en podcast, hvor man kan komme i lære som indbrudstyv.
16. mar. 2020

Forsikring & Pension henstiller til at begrænse indhentning af helbredsoplysninger

Forsikring & Pension opfordrer sine medlemmer til at bakke op om den aktuelle prioritering i sundhedsvæsenet. Det skal bl.a. ske ved at undlade at igangsætte indhentning af helbredsoplysninger, medmindre det er absolut nødvendigt.
15. mar. 2020

Coronavirus – hvordan er du dækket på din rejse- og afbestillingsforsikring?

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser i hele verden frem til den 13. april 2020. Det er en uvant situation for alle. Vi har samlet de mest aktuelle spørgsmål og svar på, hvordan din rejse- og afbestillingsforsikring dækker.
13. mar. 2020

Når myndighederne fraråder rejser til udlandet

Forsikring & Pension guider her til konsekvenserne for rejseforsikringen.
11. mar. 2020

Forsikringssvindelen er dyr for de ærlige kunder

Forsikringsselskaberne afslører nu forsikringssvindel for over 800 millioner kr. om året. Det viser helt nye tal fra brancheforeningen Forsikring & Pension. Hvis ikke der blev svindlet, kunne de ærlige kunder rundt regnet spare 1.100 kr. om året pr. husstand.
29. jan. 2020

Få rejseforsikringen på plads, inden du klikker i skiene

Det er højsæson for skiskader. Mange tror, at det blå EU-sygesikringskort er godt nok på pisterne. Men det er det ikke, og det kan blive dyrt. Forsikringsoplysningen råder til at få styr på rejseforsikringen inden skiferien.
22. jan. 2020

Indboforsikringen giver økonomisk førstehjælp på pisterne

Især unge danskere risikerer at få en ærgerlig regning med hjem fra skiferien. Hver tredje mangler nemlig en indboforsikring, der beskytter dem mod erstatningskrav, hvis de skader andre på skiferien.
23. dec. 2019

Nytårsaften må bilerne stå for skud

Årets sidste aften er højsæson for skader efter fyrværkeri og hærværk. Det kan blive dyrt for bilejerne, oplyser Forsikringsoplysningen, der her bringer de gode råd.
20. dec. 2019

Nytår er farligst for børn og unge

Fyrværkeri og fest nytårsaften kan være en farlig cocktail – især for børn og unge under 25 år, advarer Forsikringsoplysningen på baggrund af erfaringer fra ulykker sidste år. En undersøgelse fra Forsikringsguiden viser, at hver femte af dem ikke har en ulykkesforsikring.
19. dec. 2019

Tyvene har en fest i julen

Mørket og de tomme hjem gør arbejdet alt for let for indbrudstyvene. Se dit hjem med tyvens øjne, find de svage punkter - lad som om, du er hjemme, råder Forsikringsoplysningen.
15. jul. 2019

Sommerhusejere har ikke styr på forsikringen

Knap hver fjerde sommerhusejer kender ikke indbosummen på deres fritidshusforsikring. Det viser nye tal fra Epinion lavet for Forsikringsguiden.dk. Danskerne kan dermed risikere ikke at få den tilstrækkelige erstatning, eller at de betaler en unødig høj pris på sommerhusforsikringen.
3. jul. 2019

5 år senere: Danskerne ved stadig ikke, hvad det blå sygesikringskort dækker

Denne sommer er det 5 år siden, at det blå sygesikringskort blev fast inventar i kufferten på rejser inden for EU. Danskere tror dog stadig, at det blå kort dækker meget mere, end det reelt gør. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden.
20. jun. 2019

Unge glemmer rejseforsikringen

Mere end hver tredje ung har rejst uden for Norden uden en rejseforsikring. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden. Det kan give store økonomiske problemer, hvis uheld eller sygdom rammer.
24. maj. 2019

Rekord-få klager i forsikring

I 2018 var der kun 1.339 forbrugere, der klagede over deres forsikringsselskab til Ankenævnet for Forsikring. Det viser ny klagestatistik, og man skal helt tilbage til ankenævnets start for at finde så få klager.
8. apr. 2019

Kom godt fra start på din motorcykel

Det tager lidt tid at komme i træning efter vinterpausen. Så tænk dig om, inden du giver den gas, og sørg for, at du er godt forsikret, lyder rådet fra Forsikringsoplysningen.
29. mar. 2019

Foråret kalder på ulykker

Når foråret rammer, kaster mange danskere sig over gør det selv-projekter i hus og have. Men desværre kommer alt for mange til skade. Og hver tredje dansker har ikke en ulykkesforsikring, når de kommer til skade. Det viser seneste tal fra en Epinion-undersøgelse lavet for Forsikring & Pension og Forsikringsguiden.dk
1. feb. 2019

Din indboforsikring er guld værd på pisterne

Især unge danskere risikerer at få en grim overraskelse på skiferien. Hver tredje mangler en indboforsikring, der beskytter dem mod erstatningskrav ved uheld og ulykker på skiferien.
23. jan. 2019

Ski-glæden kan hurtigt blive pist væk

Det er højsæson for skiskader. Mange tror, at det blå sygesikringskort er nok på pisterne, og det kan blive dyrt. Forsikringsoplysningen råder danskere til at få styr på rejseforsikringen inden skiferien.
2. jan. 2019

Opdateret: Stormrådet erklærer stormflod i dele af Danmark

Stormrådet har i går og i dag afgjort, at der var stormflod i visse dele af landet, da vandstanden i de danske farvande steg til et meget højt niveau den 2. januar 2019 efter stormen Alfrida. Den 3. januar er stormflodsområderne udvidet.
21. dec. 2018

Pas på din bil nytårsaften

Nytårsaften er højsæson for skader efter fyrværkeri og hærværk. Det kan blive dyrt for bilejerne, oplyser Forsikringsoplysningen.
20. dec. 2018

Dyr cocktail: Krudt, sprut og tankeløs opførsel

Brug kun lovligt fyrværkeri, og tænk dig godt om, når du skyder nytåret ind, lyder rådet fra Forsikringsoplysningen.
11. dec. 2018

Nu kan du blive klogere på ejerskifteforsikringen

Skal jeg købe en ejerskifteforsikring? Hvor kan jeg købe den? Hvad dækker den, og hvad koster den? - Forsikring & Pensions nye værd-at-vide guide hjælper forbrugerne med at få styr på en vanskelig forsikring.
15. okt. 2018

Sådan undgår vi oversvømmede huse

Store, intense regnskyl udfordrer Danmark. Derfor har eksperter og grundejere nu samlet deres viden i en guide til selvhjælp, så grundejerforeninger selv kan sikre sig mod klimaudfordringer.
11. okt. 2018

Ny service gør det nemt at sammenligne tilbud på rejseforsikringer

På Forsikringsguiden.dk er det netop blevet muligt at sammenligne pris, dækning og service på rejseforsikringer hos et stort antal selskaber.
15. maj. 2018

Så til søs: Husk den lovpligtige ansvarsforsikring

Fra og med tirsdag den 15. maj 2018 skal alle, der ejer en speedbåd, en vandscooter eller lignende fartøj have købt sig en ansvarsforsikring. Det fremgår af en ny lov, der træder i kraft i dag. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om mulighederne, lyder rådet fra Forsikringsoplysningen.
4. maj. 2018

Ulykker rammer hver tiende dansker

En ud af ti danskere har været ude for en ulykke. Mere end hver femte har ikke en ulykkesforsikring eller ved ikke, om de er forsikrede. Derfor risikerer mange danskere ikke at få erstatning, hvis de får alvorlige personskader. Det viser en undersøgelse, som Epinion har lavet for Forsikring & Pension og Forsikringsguiden.dk
14. sep. 2017

Unge flytter hjemmefra uden indboforsikringen

Alt for mange unge flytter hjemmefra uden en indbo- og ansvarsforsikring, viser en ny undersøgelse fra Forsikringsguiden.dk. Det kan koste de unge kassen, især hvis de kommer til at skade andre, advarer Forsikringsoplysningen.
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.