Tema
Debat

Ny service gør det nemt at sammenligne tilbud på rejseforsikringer

11. okt. 2018
På Forsikringsguiden.dk er det netop blevet muligt at sammenligne pris, dækning og service på rejseforsikringer hos et stort antal selskaber.


Efterårsferien står for døren og det er blevet en populær rejseuge for danske familier. Mere end 200.000 danskere forbereder sig på at rejse væk fra oktobervejret i uge 42. Inden afrejse er det vigtigt at sikre sig, at man er ordentligt forsikret på rejsen.

 

​Med det blå sygesikringskort i hånden er du sikret adgang til behandling i EU på lige fod som borgerne i det land, du besøger. Men kortet dækker fx ikke behandling på privathospital, egenbetaling hos læge/hospital eller hjemtransport.

 

- Uden en rejseforsikring risikerer du derfor selv at skulle have penge op af lommen, hvis du eller din familie kommer til skade eller bliver syge undervejs og fx skal transporteres hjem. Og det kan blive dyrt, lyder det fra konsulent Anja Lintrup Sørensen i Forsikringsoplysningen.

 

Så der er god grund til at undersøge, om man har en forsikring, og om man i givet fald også er rigtigt dækket. Og faktisk viser en undersøgelse, som Forsikring & Pension har fået foretaget, at en tredjedel af småbørnsfamilierne (børn under 10 år) ikke har en rejseforsikring.

Tjek indboforsikringen

- Inden du rejser, skal du først tjekke, om du allerede har en rejseforsikring via din nuværende indboforsikring. Det er der mange forsikringsselskaber, der tilbyder. Ellers kan du købe en rejseforsikring, der svarer til dit behov og rejsemønster, siger Anja Lintrup Sørensen.

 

Den nye service på Forsikringsguiden.dk gør det nemt at få et overblik over dine forsikringsmuligheder.


Om Forsikringsguiden.dk

Forsikringsguiden.dk er det eneste sammenligningsværktøj på nettet, der tilbyder nuanceret sammenligning af pris, dækning og service på de mest gængse forbrugerforsikringer, nemlig på bil-, hus-, fritidshus-, ulykkes-, indbo- og rejseforsikringer.

 

Forbrugerrådet TÆNK og brancheorganisationen Forsikring & Pension står bag Forsikringsguiden.dk. Der er 23 selskaber med på Forsikringsguiden, som udgør knap 90 pct. af markedet for de forsikringsprodukter, du finder på Forsikringsguiden.dk.

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.