Tema
Debat

Skade ved farlige aktiviteter

Hvis du kommer til skade i fritiden, dækker din ulykkesforsikring. Der er dog en række aktiviteter, som bliver anset for farlige, eller hvor der er en øget risiko, hvilket kan have betydning for, om du får erstatning.

 

Derfor er det vigtigt, at du tjekker, hvordan din ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade ved farlige aktiviteter. 

Farlig sport/aktiviteter

Farlige sportsgrene/aktiviteter som fx boksning, karate, bjergbestigning og faldskærmsudspring er normalt ikke omfattet af ulykkesforsikringen.

 

Hvis du dyrker en aktivitet, som kan være farlig/forbundet med en risiko for skader, er det en god idé at undersøge, hvordan du er dækket.

For hvis du kommer til skade ved farlige aktiviteter, og du ikke har en udvidet forsikring, kan du miste retten til at få erstatning.

 

Tjek med dit forsikringsselskab, hvad de betragter som "farlig sport", og om du kan udvide din ulykkesforsikring mod et tillæg.

 

Motorcykel og knallert 45

Kører du på motorcykel, scooter eller knallert 45, kan der også være begrænsninger i dækningen, hvis du kommer til skade under kørslen. Tjek dine forsikringsvilkår, og spørg dit forsikringsselskab, om du kan udvide din forsikring mod et tillæg.
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.